Segmen: Jom Blogwalking..(^_^)

Bismillahirrahman nirrahhim

Segmen nie best sebab ada hadiah nyeee..hehe..korang berminat klik Sini ..klik tak perlu bayar pun..percuma sahaja..pastu bila join macam biasa korang kena la luangkan masa sikit tuk baca syarat2 nye..bila dah ikut semuanya..macam biasa la..saya suka tunjuk gambar hadiahnye..hehe..kalau takda gambar korang tak percaya..so saya buat jugak..

Hadiah bakal korang menang kalo join adalah


1) Brooch..*12 orang*


2) Tudung bawal*3 orang*


3) Shawl*sorang*

Topup RM30*untuk blogger lelaki yang menang*


HADIAH KATEGORI SPECIAL

1. Chiffon Cerutti - RED (RM85)*sorang*


2. Kaftan Chiffon - ORANGE (RM95)*sorang*



3. Kattie Renda Maxi - PINK (RM85)*seorang*



4. Maxi Seri - LIGHT BLUE (RM75)*seorang*



5) Blouse*seorang*


6) Baju tshirt muslimah*dua orang*



7) BB Plus colagen drink untuk awek mude*RM180*




Cara nak cepat menang..hehe..macam ni
1) Random "baca dan ikut syarat tuan blog"
2) Letak banner segmen ni di sidebar dan bloglistkan tuan blog*akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
#blog yang cepat loading dan kemas pon ambil kira taw

Tarikh tamat

10/2/2013

Berminat klik sini..(^_^)

29 comments:

  1. done follow =) follow me back
    same segment

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini dan follow dari segmen yang sama...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama..done follow,follow kita balik ye ^_^

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. slm | hai ,amy dari segmen yg sama :)

    done bw | follow | komen here.
    jemput singgah balik ye *tak pakse ,hehe .

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  5. ok siap datang blog korang..hew..(_^)DKDE

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama ! hehe

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    salam kenal ..

    ReplyDelete
  7. Hye ! dari segmen yg sama . Done BW n follow , BW my blog too , thanks :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. hye! jenguk2 n folo kamu :)
    dtg dr segmen y same ^_^

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. salam :)

    visit from segmen yg sama :)

    done follow u , follow me back :)

    thanks , nice blog :)

    http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  10. hehe..yela..nti sy ltak dlm special yew

    ReplyDelete
  11. ok semua done follower cuma tinggal http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html (^_^)DKDE thnk yang singgah blog saya..gud luck to all..tahnk jugak owner segmen nie..nyeee..(^_^)

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yg samaaa :) do follow me yee. http://wonderfullythought.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html thanks dear :)

    ReplyDelete
  13. thank singgah blog saya..saya dah follow awak..(^_^)DKDE

    ReplyDelete
  14. hai...salam blogger

    singgah dari segmen yg sama

    good luck!

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama,salam kenal. done follow. jom ke blog baru sy http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  18. thank yang follow saya..saya dah kamu semua..hehe..(^_^)DKDE

    ReplyDelete
  19. singgah n follow dari segmen sama :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  20. thank follower saya dear..saya dh dtg blog awak semula..done follower awak..(^_^)DKDE

    ReplyDelete
  21. Tahniah awk mng segmen ni..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  22. SInggah dari Segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  23. SInggah dari Segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  24. awk mng segmen sy..sila bg mklumat secepat mungkin..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  25. thank tuan segmen blog..(^_^)

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)