Pemenang Segmen Sekejap by Eymasu

Pemenang Segmen Sekejap by Eymasu

adalah

2 hadiah bagi buat entri

http://gilapotato.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://sayacikamal.blogspot.com/2013/02/dapat-topup-free.html
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/blog-post.html
http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://kakijoin.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://faralalalala.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://sayatakpandaiberblog.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html
http://diebadhie.blogspot.com/2013/02/segmen-sekejap-by-eymasu.html

1 hadiah bagi tak buat entri

 http://www.facebook.com/ekahatiqkah96 

siapa nama tersenarai dalam segmen ini sila hantar di page Eymasu and world craft

saya perlukan nama,alamat,no tel dan link url segmen ini *wajib

pada siapa yang tidak menang jangan putus asa..insyaallah ada rezeki saya buat lagi..doa2 kan la saya ye..amin2..(^_^) 

hantar selewat-lewatnya 5/2/2013

15 comments:

  1. X menang pula :( xpala, btw congratz!

    ReplyDelete
  2. hai,anda menang header animated dri segmn cer teka..boleh cek kat sini:-->
    http://gagamiami12.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. saya hantar esok :) thanks . Alhamdulillah !

    ReplyDelete
  4. Salam.Anis dah hantar mcg kat page.Link segmen tu link post kita kan? Nama fb: Anith Hanisah

    ReplyDelete
  5. dah inbox detail kat page.. dapat tak? :D

    ReplyDelete
  6. terima kasih yang dah hantar nama,alamat dan no tel di eymasu and world craft..pada yang tak berjaya..insyaallah mgkin ada rezeki d hari yang lain..(^_^)DKDE

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH :D

    http://softness-self.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-nurirwane-miwaa.html

    Jom join, lebih 60 hadiah dan 60 pemenang :D

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah :)
    tahniah kepada pemenang yang lain :)

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)