SEGMEN FOLLOW DAN BLOGWALKING 1# BY DJH..(^_^)




Segmen ini dicipta untuk angah follow & blogwalking ke blog2 korang.Selain tu,korang jugak boleh blogwalking & follow blog yg lain2 jugak.So semua org akan terima untungnya sendiri.
Segmen ini bermula dari 1.00 tengahhari 20 Mac 2013 sehingga 1.00 tengahhari 30 Mac 2013.Angah harap segmen ni dapat sambutan yg hangat.Semua blogger dijemput untuk join!!

Syarat2 :-


  • Buat entri bertajuk SEGMEN FOLLOW &BLOGWALKING 1# BY DJH
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. 
8 PEMENANG AKAN DIPILIH  !!!


Cara yg simple & mudah  Mia Liana..

13 comments:

  1. JOM JOIN :D
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
  3. mudah nak join segmen tu :)

    eyma..ayie dah update entry senarai peserta GA...jom tgok :)

    ReplyDelete
  4. Hai, Ain datang dari Segmen yg sama..balas kunjungan...;D

    http://www.nurainsyahirah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
  6. datang membals kunjungan dari segmen yg sme.. :D

    http://arrienlove.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
  7. Datan balas kunjungan ..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-1-by-djh.html

    ReplyDelete
  8. Jom join! RM5000 dari BloggerWanita. Tinggal lagi RM3798.20 untuk dimenangi..
    http://amgyver.blogspot.com/2013/04/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)