A Little Thing Called Love..Movie Thailand Terbaik..(^_^)


A Little Thing Called Love (Thailand)

Sinopsis:

Umur 14 tahun Nam gadis berusia tidak menarik atau dalam bahasa yang mudah ... hodoh. Tetapi dia sentiasa rahsia cinta dengan seorang lelaki yang lebih tua dalam gred 10 yang dipanggil Chon, pelajar yang paling popular di sekolah menengah. Dia panas, sesuai dan murah hati, dan itulah yang membuat gadis-gadis pergi gila tentang dia, termasuk Nam juga. Tetapi dia tidak berputus asa dengan mudah. Dia cuba untuk melakukan segala-galanya untuk membuat dia mendapat perhatian oleh kanak-kanak lelaki yang dia suka, dengan harapan untuk memulihkan dirinya supaya lelaki tu sukanya.

Tonton online:




Pelakon: 

Mario maurer


Nama dia Mario maurer..hensem..hehe..saya kalah dengan orang yang senyum2 nie..hee..tapi dia milik kawan blog saya Tehah ..dia lahir 4 disember 1988 pangkat abang sebab beza 3 tahun dari saya..nak tahu tentang hidup dia jalan2 sini

Pimchanok lerwisetpibol


Nama dia pimchanok lerwisetpibol..sudah terbelit lidah..nak sebut nama bapanya..hehe..dia memang cantik tapi dalam cerita tak cantik mula2..dah kira sama macam kehidupan saya..dalam cerita nie..cuma ending saya tak sama ending dia..hee..pastu dilahirkan 30 Septembar 1992..oh dia muda dari sebenarnya..memang la cantik..nak tahu hidupnye d sini(^_^)



Picture



terasa macam diri sendiri tengok movie nie..hehe..korang mesti fikir sama gak..lain la korang semula jadi cantik..hehe..(^_^)






ending..harap korang happy dan thank Tehah..hee..sebenarnya saya jarang tengok cerita Thailand kisah2 cinta nie..hehe(^_^)

15 comments:

  1. dah tengok cerita ni . best sangat . dah download pun . hihi =D

    ReplyDelete
  2. Dysha->takpa bleh download..hehe..Nurul->best kan..rugi yg tak tgok tu..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  3. cerita ni best...tak bowring tengok...:)

    ReplyDelete
  4. ahha..tgok bnyk kalipun tkpa..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  5. wah..bukan layan cerita korea je..thailand pun jugak ye..tapi kalo best ceta apa pun boleh layan kan...heheheh

    ReplyDelete
  6. yaaaaaaa,cerita ni best,mmg pon tgk movie ni rsa mcm diri sndiri,kna btg hidung sndiri hahahaha

    ReplyDelete
  7. dh lama teringin nk tngok citer nie..dari tahun lepas..tpi tak tertengoknya...sedih...

    ReplyDelete
  8. oh yeah..tahniah yg tgok cerita nie smpai abis..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  9. hehe..mmg best..rugi2 yg tak tgok..(^_^)

    ReplyDelete
  10. Macam best jark. Nak downloadlah.

    ReplyDelete
  11. dah tengok..best jugak..layan jer..

    ReplyDelete
  12. ahhhhh cerita ni best gilaaaaaaa saya tengok ulang-2 citer ni banyak kali tapi tak bosan :D hero dia pon handsomeee saya dengan kawan saya minat gila dengan mario maurer tuuuuuuuuu <3

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)