Blogging Contest by TumtumShop..(^_^)




a. koleksi terkini,cantik dan berkualiti dengan harga yang sangat affordable
b.  tees, jegging, legging, tribal kimono, fishtail peplum, skirt, palazzo, cardigan, lace, shawl, scarf, paisley dan macam-macam lagi.
c. senang sangat beli online di website tumtumshop.com
d. butik TumtumShop di Seksyen 7, Shah Alam.

Tag:



Hadiahnye:

Pemenang pertama :
Wang Tunai sebanyak RM150 + Cash Voucher Online di Tumtumshop bernilai RM10
Pemenang kedua :
Wang Tunai sebanyak RM50 + Cash Voucher Online di Tumtumshop bernilai RM10
Pemenang Seterusnya :
SEPULUH ORANG akan dipilih memenangi TOPUP ke telco masing2 bernilai RM 10 setiap seorang 

Tamat:

15/5/2013

jom sertai 'blogging contest' by TumtumShop

15 comments:

  1. wah...akak di-tag... In Shaa Allah...remind me if I forget occay dear? *_^ wink...

    ReplyDelete
  2. thank u all..ok2..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  3. jom komen entry yg ni ..sya masuk contest komen terbanyak ..
    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

    ReplyDelete
  4. Thanks eyma tag kita. Inshaallah will join. ^_^

    ReplyDelete
  5. sama2..takpa join bila..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  6. Wish you win this contest Cik Eyma ^^

    ReplyDelete
  7. singgah sini. tamat hari ni? sempat tak nak join ni? hihi thanks invite :) n gud luck :)

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)