Giveaway BFF FOREVER..(^_^)


Alhamdulilah.. Seperti dijanjikan, hari ini angah akan umumkan bahawa angah akan mengadakan 1Giveaway yang diberi nama Giveaway BFF FOREVER.  Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang 2 minggu iaitu dari tarikh hari ini (8 April 2013) dan akan tamat pada 21 April 2013. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk GIVEAWAY kali ini. 




Syarat-Syarat Menyertai Giveaway BFF FOREVER ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur SEDINGINSALJU & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk Giveaway BFF FOREVER.
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
TOP REFFERAL juga dicari!!
BLOG PENGANJUR | DJH | SEDINGINSALJU |
BLOG SPONSOR | FIQA | RIEYA | ONE | AKMA | ERNY | SHAKIRAH | FIK |
LIKE FANPAGE SPONSOR | 


KLIK SINI untuk lihat HADIAH
Nak join tekan sini

15 comments:

  1. Hi! Dari GA yang sama :D Good luck!

    http://sisepet-kinderbueno.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

    ReplyDelete
  2. thanks dtg blog fina. goodluck to you too ;)

    ReplyDelete
  3. Thanks sebab join GA ini. :) Jangan lupa utk promote selalu GA ni supaya anda lebih berpeluang menang!!Senarai Peserta sudah diupdate.

    ReplyDelete
  4. good luck
    dr segmen yg sama

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

    ReplyDelete
  5. gud luck tuk awak jgak..(^_^)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...singgah dari giveaway yang sama....good luck :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

    ReplyDelete
  7. From the same giveaway :D

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

    ReplyDelete
  8. gud luck tuk awak jgak..(^_^)

    ReplyDelete
  9. tahniah jd salah satu pemenang..

    ReplyDelete
  10. terima kasih beritahu saya..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  11. Tahniah!!Anda pemenang untuk GA kali ini!!Sila inform detail kepada sponsor hadiah anda secepat mungkin supaya pemenang tidak akan ditukar!!!!Lambat anda tuntut maka pemenang akan dikira tidak menang.
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/para-pemenang-giveaway-bff-forevertrue.html

    ReplyDelete
  12. saya dah hantar detail dah la..hmm..hehe..(^_^)

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)