PEMENANG GIVEAWAY REKAAN SENDIRI BY EYMASU

Alhamdulillah dan terima kasih 138 peserta yg join..ga yg pertama kali saya buat ini..thnk a lots yg sokong..saya tak sangka ramai yg join..

dan

TAHNIAH yang menang..bagi yg tak menang takpa mugkin takda rezeki korang lagi..lagipun hadiah ini saya buat secara random takda pilih kasih langsung dan berdoa larh saya buat ga lagi..inshaallah..amin2..rasa mcm serik buat ga ada nie..hehe..tapi rasa nak buat segmen jer taknak buat ga..hahaha..penat lorh..^_^

ok kembali kepada point..

saya dah check banyak kali sampai penat tekan..hehe..ada jugak pemenang akhirnya..bagi yg menang ..cop sebelum itu check no korang ada tak..^_^



kalau ada 

TAHNIAH

TAHNIAH


TOP REFFEREL

1 SET BANTAL COUPLE REKAAN SENDIRI
10 BIJI BROOCH








HADIAH RANDOM

TUDUNG 2 HELAI 2 PEMENANG-EYMASU

:D 11
:D 101


CASING PENCIL 5 PEMENANG-EYMASU

:D 47
:D 132
:D 18
:D 16
:D 35


KEYCHAIN 5 BIJI-5 PEMENANG

:D 42
:D 48
:D 68
:D73
:D 83


KEYCHAIN NAMA 2 PEMENANG-ALYAA

:D 12
:D 50



SHISEIDO BLACK MASK  2 PEMENANG - CIK HAWA

:D  36
:D 26


FRIDGE MAGNET-CIK HAWA

:D 118


REVIEW BLOG 2 PEMENANG-ARRIEN

:D 3
:D 43


3 BIJI BROOCH 3 PEMENANG-NAJIHAH

:D 103
:D 77
:D 30


2 BIJI BROOCH 2 PEMENANG NUR IZZATIE

:D  53
:D 15


EDIT BLOG 2 PEMENANG-NUR IZZATIE


:D 4
:D 20


3 HEADER 3 PEMENANG-NASYA

:D 92
:D 75
:D 107


2 EDIT BLOG 2 PEMENANG-NASYA

:D 79
:D 114


2 BIJI BROOCH 2 PEMENANG-SYEEDA

:D 5
:D 53


15 BLOGLIST 15 PEMENANG-AREENA

:D 24
:D 50
:D 19
:D 82
:D 37
:D 64
:D 133
:D 18
:D 65
:D 34
:D 63
:D 135
:D 76
:D 36
:D 84


3 BIJI BUKU NOTA KECIK 3 PEMENANG-AREENA


:D 35
:D 80
:D 83


BERIKAN DETAIL KEPADA SPONSOR SEPERTI BERIKUT:

SALAM SEJAHTERA,SAYA SALAH SEORANG PEMENANG DARI GIVEAWAY REKAAN SENDIRI BY EYMASU,INI DETAILNYA:

(TOP REFERREL SAHAJA)->

NAMA:
ALAMAT: 
NO.TEL:
URL GA:
NO BERTUAH:
HADIAH:
REKAAN 1 SET BANTAL (HANTAR GAMBAR):
REKAAN BROOCH (HANTAR GAMBAR):

RANDOM->

NAMA:
ALAMAT (BAGI BARANGAN POS SAHAJA):
NO.TEL:
URL GA:
NO BERTUAH:
HADIAH

sedekahkan saya DUIT RAYA ^_^

TERIMA KASIH YG JOIN..



13 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang. Thanks Eymasu and the gang . Saya lucky 19 :)

    ReplyDelete
  2. Tak menangggg. Hmmmm. Tkpela. Btw 53 ade dua kali. Hehe

    ReplyDelete
  3. @♥ Lia Abdillah ♥ saya buat sistem random..kalo dua kali menang rezeki dia..

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk semua yang bertuah...
    http://www.zahidahwahid.com/2013/09/interview/

    ReplyDelete
  5. wow banyakya pemenang...rugi tak sempat join..

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)