Tempahan edit blog dan facebook harga mampu milik ^_^

Assalamualaikum Readers & Stalkers


Make sure anda betul-betul nak tempah . 
Anda boleh PM Hawa di facebook | fanpage .


  Syarat-syarat tempahan :
  • Pastikan anda sabar and make sure tak cerewet sangat :)
  • Proses menyiapkan tempahan mungkin dalam seminggu atau lebih
  • Sebarang pertukaran akan dibuat sekali sahaja dan selepas itu akan dicas!
  • Bayaran melalui RM10 ke bawah [ Topup ] | RM10 ke atas [ Bank in - Maybank ]
  • Hawa siapkan dahulu, bagi anda tengok blog anda. Jika berpuashati baru bayar.
  Jenis tempahan & harga :
  • Edit full blog = RM30
  • Edit Blog, Header & Kemaskan - RM15
  • Header = RM5 - RM10
  • Menu tab = RM1 [ 1 pcs ]
  • Banner = RM5 
  • Watermark = RM5 
  • Facebook cover timeline photo = RM5-RM20
  Sila berikan Hawa details berikut : 

  Tempahan edit full blog 
  • Email blog : 
  • Password blog : 
  • Tema blog : 
  • Contoh design : 
  • Tempahan extra : 
  Tempahan Header & Banner
  • Tema : 
  • Perkataan & gambar : 
  • Lebar & tinggi : 
  • Contoh design : 
  • Jenis : Biasa | Gif 
  • Font : 
  Tempahan Menu Tab & Watermark 
  • Tema : 
  • Perkataan & gambar : 
  • Lebar & tinggi : 
  • Bentuk : Bulat | Scalloped edges | Petak 
  • Jenis : [ Watermark sahaja - Biasa | Gif ]
  • Font : 
Entry ini telah dikemaskini . Sesiapa yang berminat nak tempah , boleh PM Hawa di facebook | fanpage . Ehh lagi satu , inform Hawa di ruangan komen bahawa korang dah PM . Risau terlepas pandang :)

 Contoh2 Gambar Cover Timeline

7 comments:

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)