Hadiah Dari Blogger Ke Berapa Tak Ingat ^^

Assalammualaikum

Alhamdulillah rezeki adanya blog dapat hadiah dari korang..terima kasih hadiah diberi..thnk a lot ^^

Hadiah dari blog FD..join Easy Peasy Giveaway By FD part 2->link ..menang dekat sini..thank FD..hadiah tudung dah dpt tapiii agak jarang sedikit..hehe..^^




Menang dari join Gerlie Giveaway By Iman->link..thank sgat sebab tak sangka menang blog ringan..hehe..rasa blog macam lembab jer ..hee




menang ga ini join beberapa minggu jer..tak sangka menang dari Giveaway November By Hunyeda->link ..thank menang lagi..hehe..happy sgt..pasni nak rebut semua segmen dan ga ..hee

7 comments:

  1. thniah ye sis..byk menang tu,hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis .. Semoga rezeki murah

    ReplyDelete
  3. Tahnia dik...semoga bertambah rezeki adik...dan terima ksih kt adik sb kongsi video lagu Rindukanlah ost Playboy itu suami aku..

    ReplyDelete
  4. Manyaknyaaaa . Nak satu nak satu, Hehhe . Tahniahhh !!!!!!111

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)