Hadiah Dari Blogger Ke Berapa Tak Ingat 2 ^^

Assalammualaikum dan salam sejahtera 

kali nie kita dapat lagi hadiah dari blogger..mcm seperti biasa kita dah tak ingat ini hadiah kali berapa dapat..selalu dpt katakan..hehe..terima kasih sponsor dengan blogger yg hantar hadiah nie..takda hadiah takda blogger tegar..haha..

ok ini hadiah eymasu dapat dari 



ini segmen join masa di facebook-> https://www.facebook.com/fatindianaa?fref=ts..cuba nasib jer..hehe..menang plak..apa lagi happy larh..so hadiahnye dah dpt..haha..terima kasih dear :P



ini join segmen ini->



ini eymasu join dekat sini..alahai dah lupa sebab hadiahnye transfer bukan direct dekat owner dia..so selamat dia tinggal pesanan dari siapa..heehe..ini dari blogger http://sallysamsaiman.blogspot.com/ ..blogger peminat cnblue..ada yonghwa..kenal pon sebab suka tengok dia berlakon..huhuk..:P saya pun peminat korea..cuma saya suka kimbum :P heee



ini join dari Ga by Iman Zakaria..huhu..hadiah dah sampai hawa..hee..terima kasih..hadiah syg nak guna selalu simpan jer :P sayang sayang =D

thank a lot blogger ..muah2 :P hehe

11 comments:

  1. alhamdulillah dah sampai...hehe...so, hadiah segmen sally tak menang pun takpe kan..? hikhik... :D

    ReplyDelete
  2. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/novel-giveaway-by-hanis-masturina.html

    aina tag eymasu boleh? eymasus ditag ^^

    ReplyDelete
  3. yeayyy! dah dapat gelang. hihi!
    tahniah ye Eyma :D

    ReplyDelete
  4. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    eymasu di tag :)

    ReplyDelete
  5. murah rezeki ea..btw sis ditag,join jom
    http://hajarashikin.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  6. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway.html

    di tag-sekali lagi ^^
    terima kasih. hehehe^^

    ReplyDelete
  7. Maaf mengganggu post sini. Anda ditag :D Join sini : http://activediary.blogspot.com/2013/12/ga-2013-by-permatabiru.html

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)