Hadiah Dah Siap Packaging Giveaway Akhir Tahun Eymasu 2013

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah seramai 62 orang peserta yang join Ga eymasu dalam proses random no peserta..korang tunggu yer..malam nie eymasu umumkan..sebab sekarang eymasu nak buat persediaan dulu..banyak tu 55 orang kena cari..satu2 nak kena check sampai juling biji mata nie ha..tapi eymasu nak tunjuk dulu apa yang eymasu duk sibuk sekarang


dekat atas sempat balut keychain,brooch dan fridge magnet jer..yang lain2 rasa sumbat jer larh yer..hee..hadiah komen terbaik di rahsiakan sebab ada hadiah special..cuma makeup kit jer baru sarung..nnti hadiah yang lain akan di sumbat..komen terbaik eymasu guna pos daftar atau pos laju ^^


siapa larh yg bertuah niehh..yang join 62 ..pemenang 55 orang dicari


3 biji patung pou akan bagi..siapa tak nak..mesti nak kan..hee


tengok berapa banyak beli setem dekat atas nie..tak banyak..banyak ooo..orang pun pandang2 masa beli..tapi buat tak nampak jer..tapi kann sampul surat macam tak cukup jer tgok..sedangkan 3 4 kali pergi Tesco..hehe..lupa nak check sampul surat..alahai pelupa..setem nie sebenarnya banyak lagi beli tapi semua dah pos hadiah ga yang lepas2..sponsor kena banyak beli setem sekarang bagi yg suka jadi sponsor tu..sampai stok eymasu kena simpan banyak2..nie pun rasanya kena beli lagi..pasni eymasu nak rehat sponsor..2 3 bulan baru sponsor semula..kalau ada rezeki lebih..boleh larh sponsor lagi..nak random lagi nie senarai peserta..bye2..tunggu malam nie tak sempat esok..inshaallah..takut plak janji nieh..kdg2 last minute ada kecemasan..faham2 larh bekerja sendiri..ok larh bye2..nnti eymasu umumkan..jgn risau larh eymasu tak simpan pun hadiah nieh..dah berlambak hadiah sekarang..heeee..semua hadiah dari blogger..happy bloggger ^_^V ok mahu perg mandi..oppss tertaip :P

10 comments:

  1. comelnya :)jom sertai giveaway terbaru anis <3

    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Alaa qilah tak sempat masuk TT_TT

    ReplyDelete
  3. alaa..kenapa orang tak join..penat eymasu tunggu taw..syg jer sebab 55 pemenang dicari..tapi takpa inshaallah ada rezeki eymasu buat lagi Ga ^^

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya hadiahhhh kalau sempat meh la join segmen di blog saya sebelum tgh malam nanti di dzureendarwis.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. assalamualikum.. haraplah ada rezeki disini join last minute je.. esokan tu chek tapi nama takde risau dh last2 tengok ada hehe alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  6. harap2 dpt menang salah satu hadiah tu. amiin :)

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)