A Little Thing Called Love..Movie Thailand Terbaik..(^_^)


A Little Thing Called Love (Thailand)

Sinopsis:

Umur 14 tahun Nam gadis berusia tidak menarik atau dalam bahasa yang mudah ... hodoh. Tetapi dia sentiasa rahsia cinta dengan seorang lelaki yang lebih tua dalam gred 10 yang dipanggil Chon, pelajar yang paling popular di sekolah menengah. Dia panas, sesuai dan murah hati, dan itulah yang membuat gadis-gadis pergi gila tentang dia, termasuk Nam juga. Tetapi dia tidak berputus asa dengan mudah. Dia cuba untuk melakukan segala-galanya untuk membuat dia mendapat perhatian oleh kanak-kanak lelaki yang dia suka, dengan harapan untuk memulihkan dirinya supaya lelaki tu sukanya.

Tonton online:




Pelakon: 

Mario maurer


Nama dia Mario maurer..hensem..hehe..saya kalah dengan orang yang senyum2 nie..hee..tapi dia milik kawan blog saya Tehah ..dia lahir 4 disember 1988 pangkat abang sebab beza 3 tahun dari saya..nak tahu tentang hidup dia jalan2 sini

Pimchanok lerwisetpibol


Nama dia pimchanok lerwisetpibol..sudah terbelit lidah..nak sebut nama bapanya..hehe..dia memang cantik tapi dalam cerita tak cantik mula2..dah kira sama macam kehidupan saya..dalam cerita nie..cuma ending saya tak sama ending dia..hee..pastu dilahirkan 30 Septembar 1992..oh dia muda dari sebenarnya..memang la cantik..nak tahu hidupnye d sini(^_^)



Picture



terasa macam diri sendiri tengok movie nie..hehe..korang mesti fikir sama gak..lain la korang semula jadi cantik..hehe..(^_^)






ending..harap korang happy dan thank Tehah..hee..sebenarnya saya jarang tengok cerita Thailand kisah2 cinta nie..hehe(^_^)

Topup Giveaway #3 ..(^_^)


tekan banner..(^_^)

saya guna celcom..


Special Giveaway from SABAH..(^_^)


Happy Birthday untuk tuan buat ga nie..hehe..baru nak tahu umur bape..dia merahsiakan nye..ok takpa..semoga panjang umur dan murah rezeki..saya tak reti plak nak buat lawak cam jozan..hehe..mereka pakar saya baru nak jadi junior mereka..hee..pe2 pun semoga sihat2 selalu d samping keluarga tersayang..ok la saya klik iklan bagi tambah hadiah banyak2..hehe..(^_^)

Tag:

Tarikh luput:

26/5/2013 
(nie mesti tarikh hari jadi..hehe..teka jer..hew..(^_^)

Giveaway BFF FOREVER..(^_^)


Alhamdulilah.. Seperti dijanjikan, hari ini angah akan umumkan bahawa angah akan mengadakan 1Giveaway yang diberi nama Giveaway BFF FOREVER.  Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang 2 minggu iaitu dari tarikh hari ini (8 April 2013) dan akan tamat pada 21 April 2013. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk GIVEAWAY kali ini. 




Syarat-Syarat Menyertai Giveaway BFF FOREVER ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur SEDINGINSALJU & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk Giveaway BFF FOREVER.
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
TOP REFFERAL juga dicari!!
BLOG PENGANJUR | DJH | SEDINGINSALJU |
BLOG SPONSOR | FIQA | RIEYA | ONE | AKMA | ERNY | SHAKIRAH | FIK |
LIKE FANPAGE SPONSOR | 


KLIK SINI untuk lihat HADIAH
Nak join tekan sini

fast is cepat segmen 1.0..(^_^)


Segmen 2 hari..(^_^)



Hantu Kak Limah 2 Husin,Mon Dan Jin Pakai Toncat on9..(^_^)




SINOPSIS HANTU KAK LIMAH 2

Selepas pengakhiran "Hantu Kak Limah Balik Rumah", Husin kembali ke kampungnya untuk menguruskan masalah kewangan. Husin sudah miskin! Husin berjumpa kembali dengan pelanggan setia kedai Pak Jabit di kampung dan semua benda kelihataan normal. Tetapi, apa yang Husin tidak sedar ialah sejenis kuasa jahat baru sedang sedar kembali dari tidur untuk menuntut hutang lama kampung tersebut dan juga Husin.



Klasifikasi: U 
Genre: Komedi / Seram
Tarikh Tayangan: 7 Februari 2013
Bahasa: Malay
Pengedar: TAYANGAN UNGGUL
Pengarah: Mamat Khalid
Pelakon: Awie, Shy8, Delimawati, Avaa Vanja, Zami Ismail, Man Kadir


Tonton online..(^_^)

part1




part 2


1st Giveaway By Izzah Azmin..(^_^)






Segmen Santai bersama SwA ..(^_^)

 Tamat:

20/4/2013

Simple Giveaway and Contest by MSH Productions..(^_^)


Tarikh  Luput:

30/4/2013

1st Giveaway by Nabihah Ahmad..(^_^)


Tamat:

13.04.2013 jam 11.30 malam(Sabtu)

GA pertama dari JOM SINGGAH SHOPPE..(^_^)


Tamat:

30/4/2013



DOLL GIVEAWAY by bening..(^_^)


saya nak gambar lebih kurang cam nie..hehe..(^_^)


Simple Giveaway By Azlan..(^_^)

Mega Topup Giveaway..(^_^)



!Assalamualaikum!
Bismillahirahmanirahim..pada hari ini .blog Nabila Biela dan Aisyah Humaira' merasmikan Mega Topup Giveaway. Nama pun topup giveaway, konfemlah hadiah pun semuanya topup. Sebanyak70 hadiah topup yang bernilai RM5 keatas yang menanti anda! Sebelum tu jom tengok syarat-syarat segmen kali ni:

SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like FB pages para sponsor
2) COPY PASTE ENTRY NI dan backlink kan banner di atas ke blog Nabila Biela atau Aisyah Humaira'*salah satu sahaja* #PASTIKAN LINK SEMUA HIDUP
3) Letak link entry tersebut di komen entry Aisyah Humaira' SAHAJA
4) Tamat pada 13/4/3013*seminggu sahaja*

FOLLOW SPONSOR dan FOLLOW G+

Nabila Biela Aisyah Humaira' 1 Aku Penghibur Fieyna Girang 1 Natrah Adnan Tauke Mykedai 1 Sharia Nadirah Fizz Graphic 1 syazlina saad

FOLLOW G+


LIKE FB SPONSOR


SENARAI HADIAH

10 ORANG TOP REFFRAL
RM30 X 1
RM10 X 9
60 ORANG RANDOM
RM10 X 8
RM5 X 52
SEMUA SEKALI 70 ORANG PE
MENANG!!

SEGMEN INI DITAJA OLEH:

Mega topup giveaway ini dianjurkan oleh Nabila Biela dan Aisyah Humaira' dan disponsor oleh  Aisyah Humaira',Fuh dot MyPingje dot orgAku PenghiburCikgu HailmiFieyna Girang, Natrah Adnan, Tauke Mykedai , Sharia NadirahNur Alja, Cik Yaya, Mohd Nasir, Ibnuismail Ismail, Arol MubinAien HermionieSare Says dan Nurul Firzanah, nabilah ahmad, shazlina saad, sheila eiman, cik hawa, shaila, Cik amabee, dhia akma, shakirah rosli, heirizaliana yana, honney robbi, asma' sah, aliya, dan dysha sahhir.

p/s: Entry ni wajib di copy paste oleh para peserta dan para sponsor boleh join sekali=)