Mencari saya !!!

Assalammualaikum ^^

waktu sekrang saya agak jarang buka blog ini..disebbkan kesesakan dan kesuntukan masa saya lebih kearah page dan facebook..hasil jualan dan tempahan banyak berhubung di sana..sebarang tempahan berasaskan felt atau tentang kraftngan terus cari saya di fb saya https://www.facebook.com/EymasuII atau page fb https://www.facebook.com/EymasuAndWorldCraft?ref=hl ..atau pun boleh terus whatsapp saya terus 0192848673 ^^ kesulitan amat di kesali ..segala pertanyaan inshaallah saya jawab..

Rak benang #Eymasuandworlcraft #eymasucraft

Assalammualaikum

Eymasu and world craft buka tempahan rak benang ..rak benang ini menyediakan 40 lubang besar untuk benang besar sederhana..

sesiapa berminat boleh pm/sms/whatsapp 

0192848673
page





Alphabet Button Murah #eymasuandworldcraft

Assalammualaikum

Eymasu and world craft buka tempahan bagi alphabet button pembelian secara borong..1 bungkus ada 1000 biji keratas dan 500 gram..manakala permintaan banyak akan dibuka juga bagi secara runcit..pembelian borong digalakkan^^

sesiapa berminat boleh pm/sms/whatsapp 0192848673
atau 
cari saya di sini 


bagi yg berminat perlu hantar detail :

kod nombor:
berapa biji:
runcit atau borong:

Contoh alphabet button di buat:-



#Eymasuandworldcraft



Button Follow dan dashboard !! siapa ada bendalarh nie boleh join giveaway korang ^^

Assalammualaikum

sebab button follower nie stay sama..so nak join atau nak follower mana2 blog2 yg best tak boleh dah..follower dah just g+ dan mampu like dan add sahaja setakat nie..tapi syg sgt2 yg siapa2 invite join sana sini tu..mmg eymasu tak boleh nak join melainkan cara macam nie jer boleh follow korang setakt nie..tu pun kalau korang ada dan nak buat..kalau tak tunggu bendalarh tu elok saja larh..eymasu dah cuba semua yg ada tuto cara nak follow..tapi stay sama..hampeh..ayat yg sama dan berulang kali kuar->

We're sorry...
We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later.

yg ok mungkin segelintir..bukan sekali cuba tapi dah berpuluh2 dan nak masuk ratus kot..mana taknya..buka blog tgok posting korng menarik..hmm..stay sama ..sedih2..tapi cara yg boleh bagi yg ada dan buat nie jer


button follow dan dashboard yg atas tu..tu jer mmpu saya follow korang yg bagi mintak follow2 dan invite sana sini tu ^_^

kalau nak ajar tak reti..so pinjam org punya..kalau korang nak org follow korang boleh larh tgok blog dia sendiri yer ^_^


entri sedih..2 3 bulan..minggu lepas..last join segmen Fd..pastu stop..no join2 mana2 dah..nak tgok blog pun malas..:/ ok..nie mungkin entri last bulan 3 ..inshaallah

Awesome Giveaway by FatinDiana

Assalammualaikum


Hadiah:

Cash RM30 x 1
Novel x 3
Starlight x 1
Tudung bawal x 2
5 sachet Felinna x-loss pure teaberry juice x 1
Topup RM5 x 3
Keychain x 1
Bookmark x 1
Ole-ole Jakarta, Indonesia x 2
Ole-ole Bandung, Indonesia x 2
Ole-ole Hatyai, Thailand x 2
File RunningMan x 1
Bantal felt x 1
Keychain felt x 2
Shiseido mask x 1
Arce Pearl Cream x 1 
Blouse x 1 


Tarikh tamat: 24 Mac 14

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Assalammualaikum dan salam sejahtera

waktu yg sikit masa yg tak banyak duk hadap laptop 24 jam..duk jengah segmen yg senang2 dan otai2 jer sekrg..supaya berhati2 setelah berlaku mcm2 sekrg..sebulan nie ada berpuluh2 kes yg sama..malas nak ckp banyak2..janji menang hadiah sampai..itu sahaja yg nak ^^


bunyi mcm tamak..tapi mana tahu tersangkut..dapat sebiji powerbank free..hehe..^^V

Tamat:

tarikh takda lagi mungkin takut takda org yg nak join kut..hehe..tapi hadiah free siapa tak nak..semua org nak..hee ^^V


Short Giveaway by effafarhana

Assalammualaikum dan salam sejahtera

wahh rasanya dah lama tak join ga atau segmen sana sini..mana dan jer..nie pn nampak mcm menarik dan tak rumit..curi masa join sekejap..harap2 menang larh nnti..hehe ^^ kerja melambak sebenarnya ada hati nak join nieh



3 sachet double stemcell x 2 orang pemenang

Tamat

9 march 2014 at 11.30 PM

PROMOSI HARI INI!! K-COLLY SWEET 17 1.5 MILLION MG ARIANA ROSE aka FATHIA ..MURAH!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera


Ariana Rose aka Fathia ..Fathia pun makan k colly sweet 17..itu kulit dia putih sekarang ^^


K-COLLY SWEET 17 1.5 MILLION MG

----> K-Colly Sweet 17 adalah produk keluaran Malaysia, halal JAKIM, Sijil GMP, berasaskan formula teknologi nano dari Korea, dgn kehalusan kolagen 1,000,000MG. Berbentuk serbuk, disediakan sudu @ scoop dalam balang/botol. Diamalkan 1 scoop sehari sebelum sarapan atau sejam sebelum tidur malam. Elakkan drp meminum minuman bergas, kafein seperti kopi atau nescafe serta minuman herba. Banyakkan minum air kosong/air masak untuk lebih berkesan dan pemulihan kulit dan badan. =============================== ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,000,000MG - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari - Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah - Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering - Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata - Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka - Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin - Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari - Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak - Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman - Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut - Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka - Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah - Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki - Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit - Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit - Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja - Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi ----------------------------------------------------------------- CARA MENGAMALKAN PEMAKANAN K-COLLY SWEET 17: # Masukkan 1 or 2 scoop Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air. Makan Satu Jam Sebelum Makan Atau Sebelum Tidur.

Kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??
● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.
● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori ya…ng berlebihan dari makanan harian anda.
● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.
● K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.Hanya makan 1 sudu pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur dan anda akan tampil segar dan menawan setiap hari.so Yummyyyy! ·


K-COLLY 
RM169 SM/RM179 SS
FREE POSTAGE
FREE SHISEIDO BLACK MASK - 1 PCS
FREE NATURGO MASK - 1 PCS
FREE EYE MASK - 1 PCS
FREE SERUM RAMBUT - 5 PCS

Berminat boleh SMS/whatsapp- 0192848673

PM PAGE FB

https://www.facebook.com/pages/Eymasu-Shoppe/400978330009683

or FB

https://www.facebook.com/EymasuII

Go-Go Giveaway



Mahu giveaway mudah-mudah tapi nak hadiah standard ? jom join segmen nih !

*Follow A Gentleman To Be & Mr Arrogant sahaja . 

*Copy & paste code di sana , habis kerja !

Shafiq mencari 2 Top Referrals dan 1 Pemenang Random

Tamat 27-02-14


MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Assalammualaikum dan salam sejahtera

1622047_241627892686141_280465934_n

100 orang kata tamat..harap2 sempat =D


COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

Assalammualaikum dan salam sejahtera

http://tengkubutang.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html

Tamat:

esok (20/2/2014)

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

#1 Topup Giveaway Contest

Assalammualaikum dan salam sejahtera


Tamat

15/2/2014

Teaser Last: Ariana Rose Episod 28

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Episod terakhir malam nieh..mesti episod kelam kabut..semua nak kena cerita malam nieh..tapi ada special?? hehe ^_^




Lagu : Di atas Satu Cinta 
Penyanyi: Indah Dewi Pertiwi





Photo: Ariana dan piano.. Apa kejutan dari Adam untuk Ariana? Nantikann.. #arianarose

Daya The Sixth's Giveaway

Assalammualaikum dan salam sejahtera


Tamat:

13/2/2014


Ariana Rose Episod 27 Full Episod

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Episod 27





Teaser: Ariana Rose Episod 27

Assalammualaikum dan salam sejahtera

nampaknye malam nie Ariana rose buat Adam marah..jom saksikan pukul 7 malam nie ^^V




Photo: Siap-siapkan baju semua.. Minggu depan minggu akhir.. Kita nak pergi makan kenduri dekat majlis resepsi Adam & Ariana pulak ni.. Hihi :) #ArianaRose

Repost frm: http://instagram.com/ketupatpalas____

Ariana Rose Episod 26 Full Episod

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Episod 26



Ariana Rose Episod 25 Full Episod

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Episod 25



Giveaway Gadis Floral by Cik Akie

Assalammualaikum dan salam sejahtera



Tamat:

15/2/2014


Giveaway 5 Hari je

Assalammualaikum dan salam sejahtera


Tamat:

15/2/2014


Ohsem Giveaway by Munirah Rahman

Assalammualaikum dan salam sejahtera


TAMAT : 18/02/2014

Random Giveaway oleh ctfand.com

Assalammualaikum dan salam sejahtera

ga2 ctfand

Tarikh tutup adalah pada 12 Februari 2014

1st giveaway by Nur Lovekasih blog

Assalammualaikum dan salam sejahtera



Blog http://mylovekasih.blogspot.com/ ..blog yg susun sidebar teratur..loading yg cepat..tak serabut mcm blog saya sekrg..tak tahu bila nak perbaiki..simple dan tak sakit mata dan cuma header mcm besr sgt plak bila tgok tapi tak kisah larh dah blog kita sukahati larh kan..hehe..yg lain ok ^^V

hadiah pilihan:
novel,blouse atau shawl

TAMAT:

11/2/2014

Mini February Giveaway

[klik pada BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

1st Top Referral:
Natural Bamboo Slimming Suit bernilai RM55

2nd Top Referral:
4 Strand Mixed Bracelet bernilai RM38

Cabutan bertuah:

4x Pin Shawl
2x Hairclip
2x Fridge Magnet
2x Button Badge
4x Keychain
4x Bookmark

Style Shades
Brooch Riben
Belt
Mini Pouch
Necklace (with box)

Obuse Liptint
Majalah JOM!
Album Gambar 4R
Handsock berenda
EXO XOXO Sehun Replica Photocard

Fantastic Giveaway By Syaza



Fantastic Giveaway By Syaza
Due date : 22 Mac 2014

Banyak Hadiah Menarik Menanti Anda !

Top Refferal (1 pemenang)

1 Blouse
1 Novel "Gadis Berniqab"
1 Shawl from Madinah
1 set produk kecantikan bernilai RM 40
1 helai shawl ( 2 ton )
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5


Top Refferal Kpopper ( 1 pemenang )

1 Peplum Blouse
1 set Exo December Fridge Magnet
1 Baju Infinite + 1 random button Exo
1 EXO Lay The Celebrity Poster
1 EXO Kai The Celebrity Poster
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Random
Skirt x 2
T-shirt Running Man x 1
Smurf Shoes Hp Plug x 1
Bantal berharga RM 50 x 1
Tudung bawal x 1
Tudung Bawal Plain x 1
Glitter Shawl x 1
1 Cathy Doll + 1 Compact Powder
Heartshape Stick x 1
Mustache Stick x 2
Cute Keychain x 2
Keychan Bear x 2
1 Hairclip + 1 Brooch x 2
4 bookmark + 2 brooch x 2
Topup RM 5 x 1
Topup RM 10 x 1
Baucer diskaun 10% x 5
Baucer diskaun RM 3 x 5
Transparent Header x 2
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5 x 1


*************************************************************

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai jenis pakaian yang sangat cantik dan membuatkan anda sentiasa tampak
bergaya . Harga pakaian yang dijual semuanya amat berpatutan . Antara salah satu koleksi Elvee Exclusive Closet
ialah Princess Maxi Dress . Ala-ala princess gitu :)

Photo

Berminat ? Lekas hubungi Elvee Exclusive Closet di Facebook .

*************************************************************

Butiran Diri Saya

Nama Fb : cik eymasu
Nama Twitter : https://twitter.com/ShimHeeRa
Nama Instagram : -

Syarat Longgar :

Link share gambar ElveeCraft :
Link Join Giveaway Luhan Wife :
Username WhoAA : 

Kalau korang tak buat syarat longgar tu pun takpe :)

1st Mini Giveaway 2014 by Shad

1st Mini Giveaway 2014 by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all. Hasrat Shad nak buat Giveaway 
untuk tahun 2014 ni akhirnya tercapai jugak. Jemput semua join ya.


KLIK BANNER UNTUK JOIN


Hadiah :

Power Bank x1
T-shirt x1
Novel x2
Long Necklace x1
Shawl x1
Bracelet x4
Ellips Hair Vitamin x2
Fridge Megnet x1
Top-up RM5 x10
Top-up RM10 x3

Lima peserta pertama dan terakhir dapat hadiah misteri!



Teaser: Ariana Rose Episod 25

Assalammualaikum dan salam sejahtera

hurmm Ariana Rose dah nak tamat..esok minggu akhir drama Ariana Rose pastu Selasa tamat..selepastu ganti drama baru..hmm




cantiknyer pelamin..ringkas tapi glamour..gorgeous gitu..kahwin nak buat konsep putih jugak larh..hehe ..

Photo: Ariana Rose sudah siap untuk esok , episod 25 , Winter Wedding Ariana dan Adam <3

konsep winter wedding mmg cantik dan giler sekejap bila tgok..cuma kalau baju pakai warna terang sikit mesti nampak org nyer..tapi pelik kenapa tunang putih,nikah putih dan sanding pun putih..semua putih..takda sponsor warna ker baju ..hmm :/

Photo: Korang dah siap belum tempah baju nak hadir "winter wedding" Datuk dengan Datin ni? Hihi :) #MingguAkhir #ArianaRose

depan takda gambarnyer..belakang jadi larh ..heehe ^^


Ariana Rose Episod 24 Full Episod

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Teaser episod 23 tak letak sebab bagi suspen dekat penonton..tapi ada sedikit slot eymasu letak..rasa baik tgok full..hehe ^^..nak tgok full dekat bawah sekali ..









Episod 24




Sumber: https://www.facebook.com/arianarosetv3?fref=ts dan http://tonton-drama.blogspot.com/ ^^V


Ariana Rose Episod 23 Full Episod

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Episod 23



Teaser: Ariana Rose Episod 23

Assalammualaikum dan salam sejahtera

tinggal 2 hari lagi pastu drama Ariana rose tamat..tapi akan berlaku malam nie..Adam mcm tahu jer dia kahwin dengan siapa..wahh tak sabar tengok Adam dan Ariana malam nie ^^













Photo: #arianarose  Nur Fathia Supporters
#TengkuAdamKamil  Keith Foo Clique Official
credit pic to IG :billbora

Sumber: https://www.facebook.com/pages/Ariana-Rose/456974604411574?fref=ts ^^V

Ariana Rose Episod 22 Full Episod

Asssalammualaikum dan salam sejahtera

Episod 22



Teaser: Ariana Rose Episod 22

Assalammualikum dan salam sejahtera

biar betul..ramainyer suka Ariana..nie siapa daniel dan samuel ..mereka org yg sama ker??nak tahu tggu malam nieh ^^ jangan fikir cerita dlm buku sama dlm drama..episod akhir2 nie banyak sudah di ubah suai ^^V




Photo: Ariana bersama Daniel nya :) #ArianaRose


Ariana Rose Episod 21 Full Episod

Assalammaualaikum dan salam sejahtera

Episod 21





Sumber: http://tonton-drama.blogspot.com/ ^^V

Akaun Palsu Penulis Novel Drama Ariana Rose -Evelyn Rose aka Iman

Assalammualaikum dan salam sejahtera

untuk pengetahuan korang..cik evelyn rose atau sis iman ..beliau tidak ada akaun twitter..malah akaun yg ada sekrg adalah fake ataupun kata erti palsu...biasa larh benda tgh hot semua menyamar..sama larh kalo kita..kalau blog tgh2 popular mesti ada blog lebih kurg sama cuma nama akan berlainan..dekat sini nak beritahu berhati2 add atau follow akaun artis2 dan penulis tgh hot nieh ..hehe..selamat belum follow lagi.. ^_^


Photo: Nur Fathia Supporters n evelyn rose
IG:IG :Evelyn Rose


sumber: https://www.facebook.com/groups/FairyTalesFromEvelynRose/ dan Rafidah Fidd

Perkahwinan Ariana Rose dan Tengu Adam Kamil !!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera

ini episod yg korang semua tak sabar2 menunggu..scene dimana Ariana berjumpa Tengu Adam Kamil ^^ Nantikan scene dlm 2 minggu terakhir..wahh kita pn sama tak sabar nak tengok ^^V

Photo: Waiting patiently for your wedding ;-)
#ArianaRose
Source fm IG nuyulhussin

Photo: Peace yoo!! ;-)
#ArianaRose
Source fm IG nuyulhussin

Photo: apsal dgn #TengkuAdamKamil  neiii??? xjd nk kawen dgn #ArianaRose kahhh??? Nantikan 
Kredit IG nuyulhussin