CPUV Pertama dari Nuffnang !!! Serius tak perasan Masuk

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah pertama kali dan tahun baru nie eymasu dapat cpuv  nuffnang ..huhu..horayyy !!!..serius tak perasan cpuv nuffnang masuk sebelum nie rupa2nya bulan 9 haritu masuk tahun lepas..ingat hari tu tak dapat..dah malas nak request2 mintak nuffnang kasi duit lebih sikit..hehe..tapi tiba2 rajin check hari nie nak update biodata dekat nuffnang.. mentang2 tahun barukan semua kena baru kan..cuba larh check..tengok2 bahagian campign kenapa ada earning2 $$ duit masuk ker..sebelum nie kosong ker..konfius bila tengok..apalagi search entri nuffnang yang selalu dpt cpuv campaigns..itu memang cpuv campaigns larh wahh alhamdulillah sgt2 masa tgok..thank nuffnang..ada jugak duit tambahan tahun baru nie..hehe..tapi jeles blogger2 yg selalu dpt earning tu..hee ^^V 

 terkecik plak printscreen :P


terima kasih CPUV dari Nuffnang..berusaha nak dptkan duit banyak lagi.. ^^V

10 comments:

  1. Wah bestnya dapat cpuv. Teringin nak dapat jugakkk~

    ReplyDelete
  2. @Denaa Kiddokita pun tak perasan bila masuk sebenarnya..hehe..pun2 alhamdulillah ..hantar tiket dekat nufffnang mana tahu dpt ^^

    ReplyDelete
  3. hahahaha , tak tahu bila masok? :p
    Huhu. Tahu tahu dah credited heheheh

    ReplyDelete
  4. tahniah.. jemput lah join GA di blog Za.. sitizawiah95.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tahniah :)
    semua bermula dengan huruf x.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt.. Tasha nak jemput join Giveaway tasha dan cik akie yang pertama dalam tahun 2014... macam2 hadiah menarik...
    jom join ramai-ramai...
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/happy-new-year-giveaway-by-tasha-cik.html

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)