Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013..(^_^)


Sebab apa saya suka blogging yerk..saya blogging mula2 sebab kakak saya suruh..haha..mula2 buat blog gila tak tahu langsung apa2..pastu mintak d ajar taknak plak tu..tadi dah suruh..hmm..tension..last2 buat sendiri..tu pun ntah pape..setakat nie saya suka blogging sebab saya ada bisnes online..pastu seronok plak yang korang2 semua wat contest n GA...saya suka join2 nie..hehe..tambah2 hadiah superb..korang jemput la saya..insyaallah saya join anti..lagi pun nak taknak saya ada bisnes sendiri..kena la perkenalkan produk yang saya jual..nie page bisnes online saya Eymasu and world craft ..ingat nak buat bisnes online d fb je..jadi kena la buat blog sendiri..so skunk tgah mencari idea apa nak d jual selain bisnes yg ada nie..ingat nak cari supplier menjual barang2 korea..sape2 yang jual barang korea bleh la inform kat saya..saya tengah nak jadi ejen nie..hehe..pm kat -> DKDE BLOG ..(^_^)

Harap dapat la hadiah t-shirt korea tu..huhu..best nie kalo dapat..kalo korang nak hadiah cam saya klik -> Sini

4 comments:

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)