Saya nak duit raya Cik Misya!!!




Tamat: 20/8/2013


Mula-mula..eymasu nak ucapkan terima kasih Cik Misya sebab jemput saya dan untuk Cik Misya Selamat hari raya..^_^

Cik Misya nak  eymasu ceritakan pengalaman..eymasu kena imbau kembali..dah ingat2 lupa nie..hehe..tak silap masa sekolah rendah dapat duit paling banyak..itu pun lebih kurang rm400 lebih..sebab masa tu kecik..sekarang eymasu dah besar..paling2 orang bagi..dapat rm50 jer..hee..tu pun alhamdulillah dapat juga walaupun dah besar..rasa tahun nie nak cuba menyamar jadi budak sekolah pulak..hehe..harap2 dapat larh duit raya lagi..amin2..dari cik misya pun takpa..hee..disini eymasu nak menjemput kawan2 blogger nur zahirah ,nabihah ahmad dan adam faiz ..harap korang join larh jugak..mana larh tahu menang duit raya nie..huhu..rezeki masing2..inshaallah ada di mana2 sahaja..salam ikhlas dari eymasu..^_^


12 comments:

  1. Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  2. Dis alien comes from da same segmen. Blogwalking sini. Nice blog! :D
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  4. Banyak tuhh RM400.. Tapi biaselaa bile dah besar, duit pun berkurangan.. Tapi masih dapat.. tu yang best tu.. saya pun sekrang ni masih dpt duit raya walaupun dah bergelar student Pra-U.. Tapi itulaahh, segan sikit nak menerima.. ehehe

    http://hafizaiman95.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini :) Selamat hari raya :)Dari Segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  6. Salam, selamat hari raya aidilfitri.

    Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    Good luck! ^^

    ReplyDelete
  7. rm400.. boleh tahan banyak tu..


    singgah dari segmen yg sama..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  8. shark br jer join..
    dh beso pn dpt RM50..
    untung ler tue..
    hehe..

    http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  9. Salam...
    Datang Dari Segmen Yang Sama...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)