Hadiah Eymasu l segmen pou bahagian 2

Hadiah untuk Eymasu l segmen pou bahagian 2
sori lambat approve gambar hehe..so sesiapa yang join korang akan memenangi hadiah seperti dibawah..seperti yang dijanji hadiahnye takda larh besar tapi cukup setakat menggembirakan korang..hehehe..(suka ckp ntah pape hahahha :P)  ^_^

Hadiahnye

jeng

jeng
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hehe 

mcm tak tahu plak haritu kan dah beritahu ^_^

jom rebut hadiah top komentar dan referrel

siapa yer top kementar sekarang??


Top komentar 


sebiji pou besar saiz 16 cm dan keychain pou kecik..takda pun kecik sangat..hehe..comel tak :P


dan Top referrel


sebiji pou besar saiz yg sama..saiz besar hee..dan pou kecik dua biji jer..:P


Hadiah Random


10 biji keychain pou kecik x 10 pemenang


10 fridge magnet x 10 pemenang

Topup rm5 x 1 pemenang


Tudung x 1 pemenang


Teddy bear x 1 pemenang



4 shesheido mask x 2 pemenang
10 % dari House of WNS untuk semua peserta yg join 

nak join

pergi -->> sini

19 comments:

  1. patung tu comel jer...hadiah-hadiah semua hebat....rasa nak grab satu...

    ReplyDelete
  2. @Budak Kampung jemput join kalau belum join yer =D

    ReplyDelete
  3. Lupe nk tanya.. top komentar bape org eh ?

    ReplyDelete
  4. wahhh pou tu kemain comel.. tetibe teringat pou sy belom mkn! haha ;p

    ReplyDelete
  5. nak yang paling atass tu.. meh3.. meh siniii.. heee

    ReplyDelete
  6. hai, awak ditag
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-ain-rahman_29.html

    ReplyDelete
  7. Wahh hadiah best-2 belakaa :o Goolduck kepada semua peserta ^^

    ReplyDelete
  8. Saya teringin nak pou handmade tu.. Hihi..

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)