Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman


khas untuk sally..hee ^_^

mula2..kita ingat nama sally sudah terfikir..games dulu2 saya main..sally salon..hehe..setahu saya sally nie suka budak koya jugak (korea) ..saya pun..hahhaha...saya pn suka junghwa..drama di berlakon heartstring dan youre beautiful..drama nie jer kita tgok..yg lain2kurang kalau ada dia..hehehe..saya nak komen sally tentang apa nieh..semua ok jer tentang sally..specially sally suka dunia korea...dah tu jer larh eyma nak cakap..hahaha...teruskan minat dekat junghwa ..sally..=D huhu (tak pandai nak mengayat..hee )

Tamat:

25/11/2013


4 comments:

  1. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  2. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

    boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
  3. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)