Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Assalammualaikum dan salam sejahtera

waktu yg sikit masa yg tak banyak duk hadap laptop 24 jam..duk jengah segmen yg senang2 dan otai2 jer sekrg..supaya berhati2 setelah berlaku mcm2 sekrg..sebulan nie ada berpuluh2 kes yg sama..malas nak ckp banyak2..janji menang hadiah sampai..itu sahaja yg nak ^^


bunyi mcm tamak..tapi mana tahu tersangkut..dapat sebiji powerbank free..hehe..^^V

Tamat:

tarikh takda lagi mungkin takut takda org yg nak join kut..hehe..tapi hadiah free siapa tak nak..semua org nak..hee ^^V


4 comments:

  1. gudluck!nana join jgk ni.heeee...moga ada rezeki kta :-)

    ReplyDelete
  2. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
  3. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete

Dah pandai2 singgah sini tak nak komen ker..hehe..komen ayat yang baik2 yer..(^_^)